Tilaa Uutiskirje!

Kaleva ostaa enemmistön Joutsen Mediasta

Ajankohtaiset

Kaleva ostaa valtaosan Joutsen Median lehdistä ja toiminnoista. Kahden oululaisen mediayhtiön kaupan on määrä astua voimaan kuluvana vuonna viimeistään lokakuun alussa.

Kalevan omistukseen siirtyvät Joutsen Median paikallislehdet Koillissanomat, Iijokiseutu, Rantalakeus ja Siikajokilaakso, kaupunkilehdet Pudasjärvi-lehti ja Oulu-lehti sekä Kolmiokirjan noin kuusikymmentä aikakauslehteä.

Kalevan omistukseen siirtyvät myös omistusosuudet Oulun Suorajakelu Oy:stä ja Koillis-Jakelu Oy:stä.

– Saamme Kalevalle lisää voimavaroja tuottaa digitaalisia tuotteita ja palveluja, mutta tämä järjestely tehdään myös paikallisuuden puolesta, Kalevan toimitusjohtaja Juha Laakkonen kertoo tiedotteessa.

Kauppaan ei kuulu Suomenmaa-lehti, jonka julkaisemista Joutsen Media jatkaa. Joutsen Median omistukseen jää myös joitakin toimitiloja.

Kaupan toteutuminen vaatii vielä Joutsen Median heinäkuussa pidettävän yhtiökokouksen hyväksynnän. Järjestelyllä on jo suurimpien osakkeenomistajien tuki.

Tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje. Tilaa Suomen Lehdistö.

Lisää aiheesta

Lehtiarkisto

Tilaa uutiskirje

Varmista, että pysyt kärryillä, ja tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje. Viikoittaisessa kirjeessä kerromme media-alan uusista kokeiluista, hyvistä käytännöistä, ilmiöistä ja sen, missä nyt mennään.

Podcast