Tilaa Uutiskirje!

Uutta ansaintalogiikkaa Keskipohjanmaassa

Ajankohtaiset

Keskipohjanmaa on ottanut käyttöön maksulliset verkkosivut, jotka sisältyvät printin kestotilaukseen. Maksullisella puolella julkaistaan muun muassa tuoreita juttuja, näköislehti ja myöhemmin arkisto. Ilmaiseen K24-palveluun jäivät sähkeet, blogit ja kuvagalleriat.

Päätoimittaja Kauko Palolan mukaan Keskipohjanmaan verkon ansaintalogiikka perustuu lisäksi vahvasti kahteen ilmaispuolella olevaan yhteisöpalveluun.

– Jopox on urheiluseurojen kotisivu, johon ne voivat reaaliajassa päivittää muun muassa ottelutuloksia. eViljo taas on yhdistysrekisteri, jota alamme nyt aktiivisesti markkinoida.

Lähetämme Jopoxiin ja eViljoon myös täkyjä jutuista, ja käyttäjät pääsevät ostamaan yksittäisen artikkelin tai päivän lukuoikeuden.

Yhteisöpalveluista on olemassa suppea ilmaisversio. Jos haluaa lisäominaisuuksia, esimerkiksi pitää harjoituspäiväkirjaa Jopoxissa, siitä maksetaan kuukausihintaa.

– Lähetämme Jopoxiin ja eViljoon myös täkyjä jutuista, ja käyttäjät pääsevät ostamaan yksittäisen artikkelin tai päivän lukuoikeuden.

Konsernin paikallislehtiin maksulliset sivut tulevat helmikuun aikana.

Lisää aiheesta

Lehtiarkisto

Tilaa uutiskirje

Varmista, että pysyt kärryillä, ja tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje. Viikoittaisessa kirjeessä kerromme media-alan uusista kokeiluista, hyvistä käytännöistä, ilmiöistä ja sen, missä nyt mennään.

Podcast