Tilaa Uutiskirje!

Suomen Lehdistön uusi uutiskirje Sähke poimii mediauutisia ulkomailta

Ajankohtaiset

Suomen Lehdistö alkoi tällä viikolla julkaista uudenlaista uutiskirjettä, Sähkettä.

Sähkeen idea on valikoida ja tarjoilla tiiviissä muodossa mediauutisia ulkomailta. Sähke keskittyy erityisesti uusiin avauksiin ja ideoihin sekä kansainvälisen median ilmiöihin, jotka näkyvät myös meillä.

Sähke on ilmainen, ja se ilmestyy noin kolmen viikon välein Suomen Lehdistön viikoittaisen uutiskirjeen lomassa. Sitä ei voi tilata erikseen, vaan se on osa uutiskirjepakettia.

Uudella uutiskirjeellä on tarkoitus palvella nykyistä paremmin niitä lukijoita, jotka haluaisivat seurata kansainvälisen median avauksia mutta eivät löydä siihen riittävästi aikaa. Lisää Sähkeen nostamista aiheista pääsee lukemaan katkelmien linkeistä.

Sähkettä toimittaa media- ja it-aiheita seuraava vapaa toimittaja Olli Sulopuisto, joka kirjoittaa myös Suomen Lehdistön printtilehteen. Sähkeen ulkoasun on suunnitellut Janne Hulkkonen.

Auta meitä kehittämään Sähkettä ja anna palautetta esimerkiksi aihepainotuksista ja ilmestymistiheydestä sähköpostiin [email protected].

> Tilaa Sähke ja Suomen Lehdistön viikoittainen uutiskirje täältä.

> Tutustu ensimmäiseen Sähkeeseen tästä.

Lisää aiheesta

Lehtiarkisto

Tilaa uutiskirje

Varmista, että pysyt kärryillä, ja tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje. Viikoittaisessa kirjeessä kerromme media-alan uusista kokeiluista, hyvistä käytännöistä, ilmiöistä ja sen, missä nyt mennään.

Podcast