Tilaa Uutiskirje!

Suomen Lehdistön tilattava printti loppuu vuodenvaihteessa: Tilaa uutiskirje saadaksesi sisällöt myös jatkossa

Suomen Lehdistö on ilmestynyt vuodesta 1930.
Ajankohtaiset

Uutismedian liiton julkaisema Suomen Lehdistö ilmestyy vuoden 2024 alusta lähtien pääosin vain verkossa. Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestynyt tilattava printtilehti jää historiaan sen vähentyneen kysynnän vuoksi.

Jatkossakin paperille painetaan kesäkuussa ilmestyvä tilastonumero.

Suomen Lehdistö on ilmestynyt vuodesta 1930 lähtien. Painettua lehteä on jaettu vapaakappaleena Uutismedian liiton jäsenlehtiin ja -yrityksiin. Lisäksi lehteä on voinut tilata.

Printin painosmäärä on pienentynyt jo pitkään, ja verkossa lehden yleisö on merkittävästi suurempi kuin printissä. Jo useamman vuoden ajan lehden sisällöt on julkaistu pääosin myös Suomen Lehdistön verkkosivuilla.

Ilman printtilehteä toimitus voi keskittyä tekemään nykyistä verkkolähtöisempää journalismia aiempaa nopeammalla julkaisurytmillä. Perinteisen verkkojournalismin lisäksi toimitus aikoo julkaista podcasteja ja järjestää webinaareja.

Muutoksella ei ole henkilöstövaikutuksia.

Suomen Lehdistön sisältöjä on jatkossakin helpointa seurata tilaamalla viikoittainen uutiskirje.

Lisää aiheesta

Lehtiarkisto

Tilaa uutiskirje

Varmista, että pysyt kärryillä, ja tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje. Viikoittaisessa kirjeessä kerromme media-alan uusista kokeiluista, hyvistä käytännöistä, ilmiöistä ja sen, missä nyt mennään.

Podcast