Tilaa Uutiskirje!

Nimitykset: Eeva Hemanus ja Anu Hietala Medialiittoon

Eeva Hemanus.|
Ajankohtaiset

Yhteiskuntatieteiden maisteri Eeva Hemanus on nimitetty Sanomalehtien Liiton ja Medialiiton tiedottajaksi. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa viestintäkonsulttina Viestintätoimisto Groundissa ja Suomen Punaisen Ristin tiedottajana. Hemanus on valmistunut Oulun yliopistosta humanististen tieteiden kandidaatiksi pääaineenaan kulttuuriantropologia ja sivuaineina viestintä, sosiologia, ranska ja espanja. Sen jälkeen hän valmistui Belgiasta yhteiskuntatieteiden maisteriksi pääaineinaan viestintä ja Eurooppa-opinnot.

Filosofian maisteri Anu Hietala on nimitetty Medialiiton tiedottajan sijaiseksi. Hän on aiemmin työskennellyt tiedottajana LähiTapiola-ryhmässä.

Imagen päätoimittajaksi on nimitetty Niklas Thesslund. Thesslund on työskennellyt tähän saakka Imagen toimituspäällikkönä. Hän aloittaa uudessa tehtävässään syyskuun alussa. Aiemmin Thesslund on työskennellyt muun muassa Trendi- ja Veli-lehden toimituspäällikkönä, Divaanin toimitussihteerinä, Etelä-Suomen Sanomien toimittajana ja mainostoimisto Blink Helsingin konseptisuunnittelijana.

Tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje.

Lisää aiheesta

Lehtiarkisto

Tilaa uutiskirje

Varmista, että pysyt kärryillä, ja tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje. Viikoittaisessa kirjeessä kerromme media-alan uusista kokeiluista, hyvistä käytännöistä, ilmiöistä ja sen, missä nyt mennään.

Podcast