Tilaa Uutiskirje!

Viikon nimitykset: Pia Huhdanmäki Medialiiton ja RadioMedian asiantuntijaksi

Pia Huhdanmäki vastaa radio- ja tv-toimialan edunvalvonnasta.
Ajankohtaiset

Medialiiton ja RadioMedian yhteiseksi johtavaksi asiantuntijaksi on valittu oikeustieteen kandidaatti Pia Huhdanmäki, 47. Hän vastaa radio- ja tv-toimialan edunvalvonnasta edunvalvontapäällikkö Johanna Halkolan perhevapaan ajan elokuusta alkaen.

Huhdanmäki on työskennellyt pitkään Sanomassa media- ja liikejuridiikan ja henkilöstöhallinnon johtotehtävissä, viimeksi Sanoma Media Finlandin henkilöstöjohtajana.

Ylessä Marit af Björkesten on valittu vt. johtajaksi ja vastaavaksi toimittajaksi uutis- ja ajankohtaistoimintaan Atte Jääskeläisen lähdön jälkeen. Samalla yhtiössä käynnistetään haku paikan täyttämiseksi.

Björkesten on urallaan toiminut erilaisissa journalistisissa johtotehtävissä sekä vuodesta 2012 saakka Svenska Ylen johtajana.

Kauppatieteiden maisteri Johanna Törn-Mangs on nimitetty Svenska Ylen vt. johtajaksi ja vt. vastaavaksi toimittajaksi. Hän aloittaa tehtävässä heinäkuun alussa.

Törn-Mangs työskentelee Ylessä mediapäällikkönä. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Svenska Ylen verkkopäällikkönä, Ylen kirjeenvaihtajana New Yorkissa sekä journalistisissa tehtävissä Hufvudstadsbladetissa.

A-lehtien btob-suurasiakkuuksista vastaavaksi myyntijohtajaksi on nimitetty Anne Rissanen. Hän siirtyy A-lehtiin Helsingin OP Kiinteistökeskuksen myyntijohtajan paikalta. Btob-avainasiakkuuksista vastaavaksi myyntijohtajaksi on nimitetty Päivi Vaipuro, joka on viimeksi työskennellyt Sanomassa myyntiryhmäpäällikön tehtävässä.

A-lehtien SalesLabin nykyinen vetäjä Sanna Walden on nimitetty liiketoiminnan tuen ja kehityksen johtajaksi btob-organisaatioon. Hän aloittaa tehtävässä elokuussa.

> Tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje.

Lisää aiheesta