Tilaa Uutiskirje!

Viikon nimitykset: Päivärinta Iltalehteen, Forbes sai vastaavat toimittajat

Ajankohtaiset

Toimittaja Susanne Päivärinta siirtyy Alma Median kustantamaan Iltalehteen IL-TV:n erikoistoimittajaksi. Päivärinta ryhtyy toimittamaan viikoittaista suoraa haastatteluohjelmaa, jonka voi nähdä ainoastaan netissä. Ohjelman nimi on Sensuroimaton Päivärinta.

Päivärinta työskenteli viimeksi Yleisradiossa A-studion toimittajana ja juontajana. Iltalehdessä Päivärinta aloittaa maaliskuun puolivälissä.

– Vaikka tekotapani on monille tuttu jo entuudestaan, IL-TV:ssä pääsen höystämään tinkimätöntä ja suoraa tyyliäni myös huumorilla, Päivärinta kertoo tiedotteessa.

– IL-TV:ssä emme ole sidottuja perinteisen tv:n jähmeisiin ohjelmakaavioihin. Nyt on kanava auki koko ajan.

IL:TV:ssä on nimitystiedotteen mukaan viikoittain 6–7 miljoonaa videokäynnistystä ja Iltalehden sivuilla käy reilut kaksi miljoonaa suomalaista viikoittain.

FM, OTM Timo Huovinen on nimitetty Ylen journalististen standardien ja etiikan päälliköksi. Hän aloittaa tehtävässä 20.3.2017.

Huovinen työskentelee tällä hetkellä Yle Uutisten päivittäisen uutistoiminnan sisältöpäällikkönä.

Huovinen on työskennellyt aiemmin eri päällikkötehtävissä Yle Uutisissa ja Yle Urheilussa. Hän oli vuosina 2011–2014 Ylen edustajana Julkisen sanan neuvostossa, jossa on toiminut myös varapuheenjohtajana.

Asko Sydänmäki on nimitetty Alma Mediaan kuuluvan paino- ja jakeluyksikön Alma Manun kunnossapitopäälliköksi.

Suomessa aloittavan talouslehti Forbesin uusiksi vastaaviksi toimittajiksi on nimitetty viestintäyrittäjä Jouko Marttila ja pääomasijoittaja Hannu Vuola. Asiasta kertoi Helsingin Sanomat.

Aiemmin nimitetty päätoimittaja Nina Broström ja muu toimitus irtisanoutuivat ennen ensimmäisen numeron julkaisua. Maaseudun Tulevaisuus kertoi irtisanoutumisen syyksi sisältömarkkinointia koskevan ohjeistuksen.

> Tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje.

Lisää aiheesta