Tilaa Uutiskirje!

Viikon nimitykset: Jenny Halvarista Koillissanomien toimituspäällikkö

Ajankohtaiset

Koillissanomien toimituspäälliköksi on valittu medianomi (AMK) Jenny Halvari, 33. Halvari on työskennellyt Koillissanomissa vuodesta 2012 lähtien, viimeksi toimitussihteerinä. Aiemmin hän on työskennellyt Kalevassa, Kalajoki-lehdessä, Uudessa Rovaniemessä, Lapin Kansassa ja Koillis-Lapissa.

Satakunnan Kansan toimittajiksi on nimitetty Pasi Mattila ja Sakari Muurinen.

Pauli Aalto-Setälä on nimitetty työelämäprofessoriksi (Professor of Practice) Turun yliopistoon. Professuuri on kaksivuotinen ja sivutoiminen. Aalto-Setälä alkaa vetää uutta Digital Mindset -koulutusohjelmaa, jonka teemoja ovat digitaalinen disruptio, uusi työ ja työkulttuuri sekä digitaaliset innovaatiot ja johtaminen.

Aalto-Setälä jatkaa edelleen Suomen Aller Median toimitusjohtajana. Hän on ollut muun muassa perustamassa useita medioita ja tv-kanavia, kuten Nelosta ja Sub-TV:tä, ja toiminut päätoimittajana Nelosella ja Iltalehdessä. Hän on kirjoittanut kolme tietokirjaa johtamisesta, työn merkityksestä ja innostavasta kulttuurista.

> Tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje.

Lisää aiheesta

Uusin lehti

Tilaa uutiskirje

Varmista, että pysyt kärryillä, ja tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje. Viikoittaisessa kirjeessä kerromme media-alan uusista kokeiluista, hyvistä käytännöistä, ilmiöistä ja sen, missä nyt mennään.

Podcast