Tilaa Uutiskirje!

Tiina Suutari Koti-Kajaanin päätoimittajaksi – myös monen muun paikallisen lehden päätoimittaja vaihtuu

Hanna Nikkanen.|
Ajankohtaiset

Kaupunkilehti Koti-Kajaanin päätoimittajaksi on nimitetty filosofian maisteri Tiina Suutari. Hän aloitti uudessa tehtävässään syyskuun alussa aiemman päätoimittajan Simo Hyttisen jäädessä eläkkeelle.

Kalevi Tiitinen on valittu Kangasniemen Kunnallislehden uudeksi päätoimittajaksi. Tiitinen on toiminut aikaisemmin toimittajana ja päätoimittajana Keskisuomalainen Oyj:n lehdissä muun muassa Äänekoskella. Viimeiset puolitoista vuotta hän on työskennellyt Kunnallislehdessä toimittajana.

Luumäen Lehden ja Joutseno-lehden vastaavaksi päätoimittajaksi on valittu Antti Pulkkinen. Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri. Pääaineenaan hän on opiskellut mediatutkimusta. Pulkkinen toimi viimeksi Suomen Pelastusalan keskusjärjestön (SPEK) viestintäsuunnittelijana. Toimituksellisissa tehtävissä hän on ollut aiemmin Länsi-Savossa, Kouvolan Sanomissa, Iltalehdessä, Turun Sanomissa ja Luumäen Lehdessä.

Lasse Laitinen on valittu Pitäjänuutisten uudeksi päätoimittajaksi. Hän aloittaa työnsä lokakuun alussa. Laitinen on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri. Hän siirtyy Pitäjänuutisiin Maaseutukuriiri-viestintähankkeen tiedottajan tehtävistä. Aiemmin hän on työskennellyt uutistoimittajana muun muassa Länsi-Savossa, Itä-Savossa ja Yle Joensuussa.

Mikko Heino on aloittanut Helsingin Uutisten, Länsiväylän ja Vantaan Sanomien vastaavana päätoimittajana. Viimeksi hän on työskennellyt Ilta-Sanomien uutispäällikkönä. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Uutislehti 100:n päätoimittajana, Metro-lehden päätoimittajana ja Iltalehden uutispäällikkönä ja toimituspäällikkönä.

Sanomalehti Uusimaan uutispäälliköksi on nimitetty Marko Enberg, joka on viime vuodet toiminut urheilutoimituksen esimiehenä. Samu Karvala puolestaan vaihtoi uutispäällikön tehtävistä kentälle uutistoimittajaksi.

Long Playn uutena päätoimittajana on aloittanut Hanna Nikkanen. Hän seuraa tehtävässä Anu Silfverbergiä, joka jatkaa lehden toimituspäällikkönä. Nikkanen on tutkiva toimittaja ja tietokirjailija sekä yksi Long Playn perustajista. Hän toimi Tampereen yliopiston journalistiikan vierailijaprofessorina lukuvuonna 2016–2017.

Tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje.

Lisää aiheesta

Lehtiarkisto

Tilaa uutiskirje

Varmista, että pysyt kärryillä, ja tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje. Viikoittaisessa kirjeessä kerromme media-alan uusista kokeiluista, hyvistä käytännöistä, ilmiöistä ja sen, missä nyt mennään.

Podcast