Sulje

Outi Linqvist Forssan Lehden vastaavaksi uutispäälliköksi

Toimitussihteeri Outi Lindqvist on nimitetty Forssan Lehden vastaavaksi uutispäälliköksi. Lindqvist vastaa toimituksen päivittäisestä johtamisesta, uutishankinnasta ja henkilöstöasioista. Hämeen Sanomien päätoimittaja Pauli Uusi-Kilponen toimii 1.10. alkaen myös Forssan Lehden päätoimittajana, kun nykyinen päätoimittaja Kari Suontausta jää eläkkeelle.

Tero Lipsonen on nimitetty Alma Regions -yksikön digitaalisista ratkaisuista vastaavaksi myyntipäälliköksi pääkaupunkiseudulle.

Nelonen Median televisiojohtajaksi nimitetään aiemmin kanavajohtajana toiminut Ville Toivonen. Nelonen Median televisio-organisaatio uudistuu niin, että aiemmin erillisissä organisaatioissa toimineet televisiokanavien ja Ruudun sisältötiimit yhdistyvät. Televisiokanavakohtaisia kanavapäälliköitä ei enää ole uudessa organisaatiossa.

Ohjaaja-tuottaja-käsikirjoittaja Sanna Grav on nimitetty Otavamedia OMAn liikkuvan kuvan tuottajaksi 18. syyskuuta alkaen. Gravin odotetaan tuovan Otavamedia OMAn digitaalisten palveluiden tiimiin asiantuntemusta erityisesti elokuvallisesta tarinankerronnasta ja henkilöohjauksesta.

> Tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje.

> Tilaa Suomen Lehdistö.

Kommentit