Tilaa Uutiskirje!

Outi Linqvist Forssan Lehden vastaavaksi uutispäälliköksi

Ajankohtaiset

Toimitussihteeri Outi Lindqvist on nimitetty Forssan Lehden vastaavaksi uutispäälliköksi. Lindqvist vastaa toimituksen päivittäisestä johtamisesta, uutishankinnasta ja henkilöstöasioista. Hämeen Sanomien päätoimittaja Pauli Uusi-Kilponen toimii 1.10. alkaen myös Forssan Lehden päätoimittajana, kun nykyinen päätoimittaja Kari Suontausta jää eläkkeelle.

Tero Lipsonen on nimitetty Alma Regions -yksikön digitaalisista ratkaisuista vastaavaksi myyntipäälliköksi pääkaupunkiseudulle.

Nelonen Median televisiojohtajaksi nimitetään aiemmin kanavajohtajana toiminut Ville Toivonen. Nelonen Median televisio-organisaatio uudistuu niin, että aiemmin erillisissä organisaatioissa toimineet televisiokanavien ja Ruudun sisältötiimit yhdistyvät. Televisiokanavakohtaisia kanavapäälliköitä ei enää ole uudessa organisaatiossa.

Ohjaaja-tuottaja-käsikirjoittaja Sanna Grav on nimitetty Otavamedia OMAn liikkuvan kuvan tuottajaksi 18. syyskuuta alkaen. Gravin odotetaan tuovan Otavamedia OMAn digitaalisten palveluiden tiimiin asiantuntemusta erityisesti elokuvallisesta tarinankerronnasta ja henkilöohjauksesta.

> Tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje.

> Tilaa Suomen Lehdistö.

Lisää aiheesta

Lehtiarkisto

Tilaa uutiskirje

Varmista, että pysyt kärryillä, ja tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje. Viikoittaisessa kirjeessä kerromme media-alan uusista kokeiluista, hyvistä käytännöistä, ilmiöistä ja sen, missä nyt mennään.

Podcast