Tilaa Uutiskirje!

Omille sivuille

Kaija Jäppinen, Suomen Lehdistön päätoimittaja

Näkökulmat

Kaija Jäppinen, Suomen Lehdistön päätoimittaja

Suomen Lehdistön omat verkkosivut ovat avautuneet. Aiemmin lehti on näkynyt verkossa vain osana Sanomalehtien Liiton sivuja.

Omien sivujen tulemista valmistelimme jo vuoden alusta niin, että lehden alkupään ajankohtaisosioon rakennettiin uusia juttupaikkoja pienten uutispätkien tilalle. Aikakauslehden ilmestymisrytmiin uutinen ei sinällään kovin hyvin sovi. Toisaalta Suomen Lehdistön ”uutiskriteeri” on ollut kertoa oman toimialan tapahtumista, jotka eivät välttämättä muissa välineissä näy. Nyt kun käytössä on myös verkon tila, voimme käyttää sitäkin toimialatiedon välittämiseen.

Kokoamme sivuille myös juttupaketteja eri teemoista. Tällä hetkellä voi esimerkiksi käydä availemassa kirjoituslukkojaan tai vain uteliaisuuttaan lukemassa toimittajakollegoiden kirjoittamistavoista.

Lehdistön sivuille kootaan alan ajankohtaisasioita, siellä näkyy syötteinä valikoituja media-alaa käsitteleviä blogeja ja jonkin verran myös painetun lehden materiaalia. Jutuissa on kommentointimahdollisuus, käyttäkää sitä hyväksenne ja antakaa panoksenne keskusteluun.

Tähän Lehtiharava-blogiin kirjoittavat jatkossa myös Sanomalehtien Liiton asiantuntijat.

Ensi viikolla on odotettavissa ajankohtaista tilannekuvaa Kiovasta sanomalehtien maailmankongressista ja päätoimittajafoorumilta.

Ottakaa harava hanskaan ja hyöty ja ideat irti painetusta Suomen Lehdistöstä ja näistä verkkosivuista!

Lisää aiheesta

Lehtiarkisto

Tilaa uutiskirje

Varmista, että pysyt kärryillä, ja tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje. Viikoittaisessa kirjeessä kerromme media-alan uusista kokeiluista, hyvistä käytännöistä, ilmiöistä ja sen, missä nyt mennään.

Podcast