Tilaa Uutiskirje!

Nimityksiä Lännen Mediassa: Riikka Happonen tuottaa palvelujournalismia

Riikka Happonen.|Kyösti Karvonen.
Ajankohtaiset

Riikka Happonen on nimitetty palvelujournalismin ja ajattomien feature-juttujen tuottajaksi yhdentoista maakuntalehden yhteistoimituksessa Lännen Mediassa.

Happonen on aiemmin työskennellyt uutistoimittajana Hämeen Sanomissa ja Lännen Mediassa. Viimeksi hän toimi Lännen Median teema- ja ruokatoimittajana.

Lännen Median osakkaita edustavan ohjausryhmän puheenjohtajaksi on valittu Kalevan vastaava päätoimittaja Kyösti Karvonen. Karvonen seuraa tehtävässä Aamulehden vastaavaa päätoimittajaa Jouko Jokista, joka siirtyi Ylen uutistoiminnan johtajaksi. Ohjausryhmän varapuheenjohtajana jatkaa Turun Sanomien Kari Vainio.

 width=

Kyösti Karvonen.

Yle on nimittänyt Jere Nurmisen viestinnästä vastaavaksi päälliköksi. Hän aloittaa tehtävässä ensi vuoden maaliskuun alussa. Nurminen vastaa Ylen ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä ja toimii viestintätiimin esimiehenä.

Aiemmin Nurminen on toiminut tuottajana, uutispäällikkönä ja toimittajana. Hän on vastannut Ylen urheilun suurista projekteista, muun muassa kaksien olympialaistuotantojen vastaavana tuottajana. Hän on työskennellyt myös esimerkiksi kampanjapäällikkönä Ylen Markkinointi ja brändit -osastolla.

Tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje. Tilaa Suomen Lehdistö.

Lisää aiheesta