Tilaa Uutiskirje!

KSML Oyj tahtoo laajentaa uutta viihdesivustoaan

Ajankohtaiset

Keskisuomalainen-konserniin siirtyvä Iltamakasiini-sivusto alkaa pyöriä aluksi pääosin free-toimittajien voimin.

Sivuston vastaavan päätoimittajan Antti-Pekka Pietilän mukaan uuden omistajan tarkoitus on kehittää palvelun konseptia ja laajentaa sen toimintaa.

Keskisuomalaisen tytäryhtiö Etelä-Suomen Media tiedotti perjantaina, että Iltamakasiinin julkaisuoikeudet siirtyvät sille Starvista Oy:ltä. Vuonna 2013 sivuston perustanut Jari Kupiainen jatkaa sen päätoimittajana.

En nyt lähde paukuttelemaan henkseleitä siitä, kenen kanssa tässä kilpaillaan. Rakennamme palvelua pala palalta isommaksi.

Iltamakasiini keskittyy viihteeseen ja puheenaiheisiin. Se kertoo myös muun muassa terveydestä, matkailusta ja vapaa-ajan asioista.

– Kun homma lähtee pyörimään ja laajenemaan, tulemme tietenkin lisäämään tekijöitä, Pietilä sanoo.

Hän muistuttaa, että pelkästään Etelä-Suomen Mediassa on 150 toimittajaa, joiden työpanosta hyödynnetään myös Iltamakasiinin teossa.

Keskisuomalainen-konserni julkaisee alueellisia ja paikallisia lehtiä. Onko Iltamakasiinin tarkoitus kilpailla valtakunnallisesta yleisöstä iltapäivälehtien kanssa?

– En nyt lähde paukuttelemaan henkseleitä siitä, kenen kanssa tässä kilpaillaan. Rakennamme palvelua pala palalta isommaksi, Pietilä sanoo.

– Viikon päästä julkaisemme uuden käyttöliittymän ja ulkoasun. Se ehkä antaa viitettä siitä, mihin suuntaan olemme menossa.

Etelä-Suomen Media julkaisee yli 20:tä sanoma-, kaupunki-, ammatti- ja asiakaslehteä, muun muassa Helsingin Uutisia, Länsiväylää, Vantaan Sanomia, Aamupostia, Länsi-Uusimaata, Keski-Uusimaata ja Uusimaata.

Lisää aiheesta

Lehtiarkisto

Tilaa uutiskirje

Varmista, että pysyt kärryillä, ja tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje. Viikoittaisessa kirjeessä kerromme media-alan uusista kokeiluista, hyvistä käytännöistä, ilmiöistä ja sen, missä nyt mennään.

Podcast