Tilaa Uutiskirje!

Koti-Lappi syntyi ilmoittajien tarpeisiin

Ajankohtaiset

Paikallislehti Koillis-Lappi ja kaupunkilehti Kotikymppi yhdistyivät kaupunkilehti Koti-Lapiksi toukokuun alussa. Yhdistyminen ei vaikuta lehden henkilökunnan määrään tai tehtäviin. Koillis-Lapin henkilökunta teki aiemmin myös Kotikymppiä. Alma osti Kotikympin yksityisiltä omistajilta joulukuussa 2011.

– Koillis-Lapin torstain numeroa oli kilpailutilanteesta johtuen jaettu jo vuosia ilmaisjakeluna levikkialueen talouksiin, sillä lehden tilauskanta oli riittämätön ilmoittajien tarpeisiin, Koti-Lapin markkinointipäällikkö Erkki Heikkilä perustelee.

– Kasvua tavoittelemme tuottamalla uusia palveluita ja laajentamalla asiakaskuntaamme.

Muutos kaupunkilehdeksi poistaa paikallislehti Koillis-Lapin levikkitulot vain osittain. Uudenkin lehden voi tilata jakelualueen ulkopuolelle. Sen saa pian myös maksullisena näköisversiona.

– Koillis-Lapin levikistä noin puolet oli etälevikkiä. Tämän tilaajakunnan uskomme pysyvän myös uuden lehden tilaajina.

Vaikka Koti-Lapin ulkoasua ei kopioitu edeltäjiltä, sisältö säilyy. Päätoimittaja Sami Kasurinen lupaa paksun ja paikallisen lehden.

Koti-Lappi ilmestyy torstaisin samoilla paikkakunnilla kuin edeltäjänsä: Kemijärvellä, Sallassa, Savukoskella ja Pelkosenniemellä.

Lisää aiheesta

Lehtiarkisto

Tilaa uutiskirje

Varmista, että pysyt kärryillä, ja tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje. Viikoittaisessa kirjeessä kerromme media-alan uusista kokeiluista, hyvistä käytännöistä, ilmiöistä ja sen, missä nyt mennään.

Podcast