Tilaa Uutiskirje!

Kesän nimityskooste: Jarno Puutio liiketoimintajohtajaksi I-Medioihin, Elina Kukkosesta Alman brändijohtaja

Jarno Puutio.|Anu Ubaud.|Elina Paasonen.|Anssi Kemppinen.
Ajankohtaiset

I-Mediat Oy:n maakunta- ja kaupunkilehtien liiketoimintajohtajaksi on valittu Jarno Puutio. Vaasalainen Puutio siirtyy tehtävään LähiTapiolasta, jossa hän on toiminut liiketoimintajohtajana vastuualueenaan suurasiakkaat. Koulutukseltaan hän on insinööri (AMK). Puutio siirtyy uuteen tehtäväänsä 15. elokuuta. Hänestä tulee myös konsernin johtoryhmän jäsen.

Elina Kukkonen on nimitetty Alma Median viestintä- ja brändijohtajaksi sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi syyskuun alusta alkaen.

Kukkonen on kauppatieteistä väitellyt pitkän linjan almalainen, joka on viimeksi vastannut Alman brändin kehittämisestä ja markkinoinnista sekä toiminut yhtiön yhteismyynnin markkinointijohtajana. Kukkonen on aiemmin toiminut myös Kauppalehden johtoryhmässä ja Aamulehden markkinointipäällikkönä.

 width=

Anssi Kemppinen.

Keski-Karjalan Kustannus Oy on nimittänyt toimittaja Anssi Kemppisen Parikkalan-Rautjärven Sanomien päätoimittajaksi ja toimitusjohtajaksi syyskuun alusta alkaen. Parikkalassa asuva Kemppinen on koulutukseltaan maatalous- ja metsätieteiden maisteri. Lehden nykyinen päätoimittaja-toimitusjohtaja Raine Hämäläinen jää syksyllä eläkkeelle.

Parikkalan-Rautjärven Sanomien ilmoituskonsultiksi on valittu tradenomi Leena Soikkeli Parikkalasta. Hän seuraa tehtävässä eläkkeelle jäävää Arja Viskaria.

Yhteiskuntatieteiden maisteri Anu Ubaud on nimitetty Helsingin Sanomien featuresta, kulttuurista ja lifestylesta vastaavaksi toimituspäälliköksi. Ubaud siirtyy tehtävään viestintäyhtiö Eran projektijohtajan tehtävästä. Hän aloittaa Helsingin Sanomissa joulukuussa palattuaan vanhempainvapaalta.

 width=

Anu Ubaud.

Ubaud on aiemmin työskennellyt Helsingin Sanomissa lifestylesta vastaavana uutispäällikkönä ja Sanomassa erilaisissa toimituksellisissa tehtävissä, muun muassa Cosmopolitanin toimituspäällikkönä.

Aamulehden digitaalisesta kerronnasta vastaavaksi uutispäälliköksi on nimitetty Elina Paasonen. Paasonen siirtyy tehtävään syyskuun alussa urheilutoimituksen esimiehen paikalta, josta hän on ollut sivussa projektitehtävissä viime lokakuusta alkaen.

Aamulehden toimittajaksi on nimitetty Tuija Tammi, joka siirtyy tehtävään syyskuun alussa Lännen Median tuotantoryhmästä.

Tanja Hovi on nimitetty Alma Media Regionsin Satakunnan alueen sisältömarkkinoinnin tuottajaksi.

Alma Median Alma Regions -yksikön markkinointisuunnittelijaksi on nimitetty Eeva-Maria Eränen.

 width=

Elina Paasonen.

Filosofian maisteri Katariina Paajaste on valittu uutistoimittajaksi Ilkan ja Pohjalaisen Vaasan-toimitukseen. Paajasteen vastuualueena on talouden, teollisuuden ja työelämän aiheiden seuranta. Paajaste on työskennellyt jo useamman vuoden Ilkan ja Pohjalaisen toimituksessa. Aikaisemmin hän on työskennellyt myös STT:llä, Ilta-Sanomissa ja Keskisuomalaisessa.

A-lehtien liiketoimintajohtaja Kaisa Ala-Laurila on nimitetty yhtiön toimitusjohtajaksi, kun A-lehtien pitkäaikainen toimitusjohtaja Juha Blomster siirtyy pois yhtiön palveluksesta. A-lehtien digijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Tuomas Pättö, joka siirtyy A-lehtiin Tee To Green Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä.

Image-lehden päätoimittaja, valtiotieteiden maisteri Heikki Valkama aloittaa syyskuun alussa Yle Uutisten Hyöty ja tiede -tiimin esimiehenä. Valkama on aiemmin työskennellyt muun muassa matkailulehti Mondon päätoimittajana, Apu-lehden toimituspäällikkönä, Helsingin Sanomien toimittajana sekä Ylioppilaslehden päätoimittajana.

Aishi Zidan on valittu Ylen uudeksi kirjeenvaihtajaksi Jerusalemiin. Hän työskentelee tällä hetkellä Ylen ulkomaantoimittajana. Tehtävä alkaa lokakuussa ja on puolen vuoden mittainen.

Jerusalemin-kirjeenvaihtaja on osa Ylen pysyvien kirjeenvaihtajapisteiden rinnalla toimivaa lyhytaikaisten kirjeenvaihtajien järjestelmää, jolla Yle pyrkii reagoimaan muuttuviin uutistilanteisiin.

MTV on nimittänyt Outi Rekolan mediamyynnin johtajaksi. Ennen MTV:tä Rekola on työskennellyt pitkään Bauer Median ja sen edeltäjien myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä.

Tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje.

Lisää aiheesta