Tilaa Uutiskirje!

Kaakon Viestintä palaa STT:n uutispalvelun asiakkaaksi

Ajankohtaiset

Kaakon Viestinnän lehdet alkavat heinäkuun alussa julkaista Suomen Tietotoimiston toimittamia kotimaan- ja ulkomaanuutisia. Nykyisin Kaakon Viestintä julkaisee Helsingin Sanomien uutisia.

Kaakon Viestintä on ollut Helsingin Sanomien asiakas vuoden 2015 alusta alkaen. Sitä ennen Etelä-Saimaa, Itä-Savo, Kouvolan Sanomat, Kymen Sanomat ja Länsi-Savo julkaisivat STT:n uutisia.

”Nykyisin hinnoittelussa huomioidaan aineiston käytön määrä. Malli on aiempaa reilumpi, ja se palvelee meidän lehtiemme tarpeita erinomaisesti.”

Kaakon Viestinnän sisältöjohtaja Pekka Lakka perustelee muutosta STT:n uudistuksilla.

– Kun STT:n omistuksessa tapahtui viime vuonna muutoksia, STT uudisti myös palvelujensa hinnoittelumallin. Nykyisin hinnoittelussa huomioidaan aineiston käytön määrä. Malli on aiempaa reilumpi, ja se palvelee meidän lehtiemme tarpeita erinomaisesti. Helsingin Sanomien kanssa tehty sisältöyhteistyö on toiminut erittäin hyvin, eikä muutos johdu Hesarista vaan nimenomaan STT:stä, Kaakon Viestinnän sisältöjohtaja Pekka Lakka perustelee tiedotteessa.

STT:n toimitusjohtajan Kimmo Pietisen mukaan Kaakon Viestinnän paluu STT:n uutispalvelun asiakkaaksi on iloinen uutinen.

– Kansalliselle uutistoimistolle on tärkeää, että sillä on laaja asiakaskunta. Kaakon lehtien paluun jälkeen voi sanoa, että STT:n uutisten piirissä ovat nyt kaikki suomalaisen uutismedian keskeiset toimijat, hän toteaa.

Tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje. Tilaa Suomen Lehdistö.

Lisää aiheesta