Tilaa Uutiskirje!

Jouko Jokinen Ylen uutistoiminnan johtoon

Ajankohtaiset

Aamulehden vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen on nimitetty Yleisradion uutis- ja ajankohtaistoiminnan johtajaksi ja vastaavaksi päätoimittajaksi joulukuun alusta alkaen.

– Haluan olla rakentamassa vielä laadukkaampaa ja kaikille suomalaisille tärkeää uutispalvelua. Henkilökohtaisesti olen iloinen saadessani tällaisen mahdollisuuden. Tehtävä ei tule olemaan helppo, sillä Yleen kohdistuu suuria odotuksia ja toiveita. Otan tehtävän uteliain ja nöyrin mielin vastaan, sanoo Jouko Jokinen Ylen haastattelussa.

Jokinen on työskennellyt Aamulehdessä vuodesta 2010. Alma Median palvelukseen hän tuli 2001 Helsingin Sanomista. Vuodet 2001–2010 Jokinen työskenteli Satakunnan Kansan vastaavana päätoimittajana ja kustantajana.

– Alma Media on ollut erinomainen työnantaja, mutta 16 vuotta hyvänkin firman leivissä on pitkä rupeama. Tamperetta ja Aamulehteä tulee ikävä, mutta onneksi molemmat ovat hyvässä iskussa. Erityisesti ilahduttaa Aamulehden maksullisen levikin kääntyminen plussalle ja lehden digitaalisten sisältöjen ja palveluiden koko ajan kasvava kysyntä, Jokinen toteaa Alma Median tiedotteessa.

Aamulehden vastaavan päätoimittajan rekrytointiprosessi käynnistyy välittömästi.

> Tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje. Tilaa Suomen Lehdistö.

Lisää aiheesta