Tilaa Uutiskirje!

Hesarin ja tabletin yhteistilaus vetää

Ajankohtaiset

Helsingin Sanomien ja Applen iPadin yhdistelmätilaus on tuonut lehdelle uusia tilaajia, vaikka tilaustyyppiä ei ole vielä markkinoitu.

– En voi sanoa, kuinka paljon tilauksia on tullut, mutta olemme positiivisesti yllättyneitä. Kysyntä on ollut suhteellisen laajaa maantieteellisesti ja eri ikäryhmissä, kehityspäällikkö Petteri Putkiranta kertoo.

Putkirannan mukaan useita kiinnostaa tilaus lähinnä siksi, että sen avulla saa tabletin osamaksulla. Yhdistelmätilaaja ei kuitenkaan saa laitetta alennuksella toisin kuin digilehden.

– Toistaiseksi tilaus on tarkoitettu vain uusille tilaajille. Olemme saaneet jonkin verran yhteydenottoja vanhoilta tilaajilta, joita tämä myös kiinnostaisi.

Helsingin Sanomat on ensimmäinen lehden ja tabletin yhdistelmää tarjoava sanomalehti Suomessa. Putkirannan mukaan suunnitelmissa ei toistaiseksi ole ottaa muita konsernin lehtiä mukaan. Sanoman maakuntalehdet, Etelä-Saimaa, Kymen Sanomat ja Kouvolan Sanomat, julkaisevat iPad-sovelluksensa kesäkuussa. Julkaisutekniikka on sama kuin Helsingin Sanomilla.

Lisää aiheesta