Tilaa Lehti!

Esa laajentaa digituotantoon

Ajankohtaiset

Mediatalo ESA laajentaa toimintaansa digitaaliseen mainostuotantoon ja myyntiin lokakuun lopussa ostamansa Uudenmaan Äänituotanto Oy:n kautta. Esa hakee kaupalla kasvua valtakunnallisilta markkinoilta. Äänituotannolla on asiakkaita ympäri Suomen, ja se on tehnyt materiaalia muun muassa vähittäiskauppaketjuille, hotelleille ja ravintoloille.

Marraskuun alusta televisio- ja radiomainontaa ja esimerkiksi kaupoissa esitettävää digitaalista mainontaa on tuotettu Esa Digital Oy:ssä. Uuden yhtiön toimitusjohtaja on Äänituotannon entinen pääomistaja Esa Rimpiläinen.

Kaupan myötä Mediatalo Esan tiloihin siirtyi kuusi työntekijää. Samassa rakennuksessa sijaitsee Etelä-Suomen Sanomat. Toimitusjohtaja Jukka Ottelan mukaan kaupalla myös konsernin lehtien mahdollisuudet tuottaa elävää kuvaa lisääntyvät.

– Digitaalisen tuotannon ammattilaiset tuovat lehtiimme lisäosaamista verkkomainosten tekoon ja tarvittaessa ohjausta toimitukselliseen liikkuvan kuvan tuotantoon.

Lisää aiheesta

Uusin lehti

Tilaa uutiskirje

Varmista, että pysyt kärryillä, ja tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje. Viikoittaisessa kirjeessä kerromme media-alan uusista kokeiluista, hyvistä käytännöistä, ilmiöistä ja sen, missä nyt mennään.