Tilaa Lehti!

Esa laajentaa digituotantoon

Ajankohtaiset

Mediatalo ESA laajentaa toimintaansa digitaaliseen mainostuotantoon ja myyntiin lokakuun lopussa ostamansa Uudenmaan Äänituotanto Oy:n kautta. Esa hakee kaupalla kasvua valtakunnallisilta markkinoilta. Äänituotannolla on asiakkaita ympäri Suomen, ja se on tehnyt materiaalia muun muassa vähittäiskauppaketjuille, hotelleille ja ravintoloille.

Marraskuun alusta televisio- ja radiomainontaa ja esimerkiksi kaupoissa esitettävää digitaalista mainontaa on tuotettu Esa Digital Oy:ssä. Uuden yhtiön toimitusjohtaja on Äänituotannon entinen pääomistaja Esa Rimpiläinen.

Kaupan myötä Mediatalo Esan tiloihin siirtyi kuusi työntekijää. Samassa rakennuksessa sijaitsee Etelä-Suomen Sanomat. Toimitusjohtaja Jukka Ottelan mukaan kaupalla myös konsernin lehtien mahdollisuudet tuottaa elävää kuvaa lisääntyvät.

– Digitaalisen tuotannon ammattilaiset tuovat lehtiimme lisäosaamista verkkomainosten tekoon ja tarvittaessa ohjausta toimitukselliseen liikkuvan kuvan tuotantoon.

Lisää aiheesta

Kuuntele Virhe – Suomen lehdistön podcast journalismin epätäydellisyydestä

Uusin lehti

Tilaa uutiskirje

Varmista, että pysyt kärryillä, ja tilaa Suomen Lehdistön uutiskirje. Viikoittaisessa kirjeessä kerromme media-alan uusista kokeiluista, hyvistä käytännöistä, ilmiöistä ja sen, missä nyt mennään.

Podcast