Tilaa Uutiskirje!

Digilehti kuuluu nyt tilaushintaan

Myös Suomen Lehdistön verkkopalvelu uudistuu kevään aikana.

Suomen Lehdistön printtilehden Teoria&Käytäntö-palstalla julkaistaan nykyään karikatyyrejä alalla toimivista haastateltavista.|Suomen Lehdistön printtilehden Teoria&Käytäntö-palstalla julkaistaan nykyään karikatyyrejä alalla toimivista haastateltavista.|Suomen Lehdistön printtilehden Teoria&Käytäntö-palstalla julkaistaan nykyään karikatyyrejä alalla toimivista haastateltavista.
Ajankohtaiset

Suomen Lehdistön uudistunut digilehti kuuluu tästä eteenpäin lehden tilaushintaan.

Digilehden on toteuttanut eDocker, ja se perustuu printtilehden näköisversioon. Jutut kuitenkin esimerkiksi avautuvat helpommin luettavaan lukuruutuun, ja niissä voi olla useampia kuvia kuin printissä.

Vuoden ensimmäinen numero on vapaasti kaikkien luettavissa sähköisenä versiona.

Toimitus lähettää digitunnukset tilaajille helmikuun aikana. Jos tunnukset hukkuvat, kannattaa ottaa yhteyttä toimitukseen: [email protected].

Myös paperilehden ulkoasua on uudistettu. Sisältöpainotukset ja konsepti säilyvät entisellään, mutta jutuille ja kuville on annettu entistä enemmän tilaa. Uudistus on ulkoasusuunnittelijoiden Janne Hulkkosen ja Reima Kankaan käsialaa.

Kevään aikana myös lehden verkkopalvelu paranee. Kasvavaa mobiililukijoiden joukkoa ajatellen Suomen Lehdistön sivuista tulee responsiiviset eli ne mukautuvat kaikille päätelaitteille. Sivuston visuaalisen ilmeen suunnittelee AD Jesper Vuori.

Samalla verkkouutisointia lisätään. Toimitus alkaa tehdä viikoittaista uutiskirjettä, joka on aluksi ilmainen kaikille halukkaille.

Tilaa Suomen Lehdistö printtinä ja diginä.

 

Lisää aiheesta