Tilaa Uutiskirje!

Alman kuukausihinnat kelpaavat tilaajille

Ajankohtaiset

Alma Median lehtitilausten uusi kuukausihinnoittelu on osoittautunut toimivaksi. Lehdet myydään nyt kuukausihinnalla, ja tilaushinnat ovat pääsääntöisesti samat laskutusjakson pituudesta riippumatta.

Enää tilaus ei siis tule edullisemmaksi esimerkiksi neljän kuukauden laskutusvälillä kuin kolmen kuukauden laskutusvälillä. Ainoastaan kerran vuodessa maksavien kestotilaajien kuukausihinta on yhden euron muita halvempi.

Haimme esimerkkiä digitaalisten palveluiden, kuten maksu-tv-palveluiden, hinnoittelusta. Lehden hintamielikuva on uudessa mallissa huokeampi

Tilaajilta on tullut uudistuksesta paljon positiivista palautetta, ja asiakaspalvelijat ovat kokeneet, että kuukausihinta on helpompi selittää ja ymmärtää kuin aiempi eripituisiin laskutusjaksoihin perustunut hinnoittelu.

Alma Median maakuntalehdet siirtyivät kuukausihinnoitteluun kesäkuun alussa.

– Päätös syntyi pohdinnasta, että jos lehteä lähdettäisiin nyt täysin uutena tuotteena hinnoittelemaan, miten kannattaisi toimia. Haimme esimerkkiä digitaalisten palveluiden, kuten maksu-tv-palveluiden, hinnoittelusta. Lehden hintamielikuva on uudessa mallissa huokeampi, kertoo Alma Aluemedian myyntijohtaja Jaakko Sipola.

Samalla lehtien näköislehden ja arkiston sisältävän digi+-palvelun kuukausihinnaksi tuli kolme euroa sekä jokapäiväisen lehden tilaajille että viikonlopputilaajille.

 

Lisää aiheesta