Tilaa Uutiskirje!

Kirjautuminen mobiilissa

Aktivoi tunnuksesi Suomen Lehdistön digilehteen mobiilisovelluksessa – tarvitset tätä varten tilaajatunnuksesi

 1. Pääset kirjautumaan oikean yläkulman valikosta kohdasta ”kirjautuminen”.
 2. Klikkaa kohtaa ”rekisteröidy” ja syötä sähköpostiosoitteesi. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi salasanan, jolla voit kirjautua palveluun (tarkista roskaposti).
 3. Syötä salasanasi ja kirjaudu.
 4. Pääset selaamaan lehtiarkistoa. Ensimmäisellä lukukerralla tarvitset vielä tilaajatunnuksen tilauksen aktivoimiseksi. Klikkaa näköislehden kantta, ”kirjaudu sisään” ja ”aktivoi tilaus”.
 5. Syötä tilaajatunnuksesi. Se on viiden numeron sarja, joka näkyy printtilehtesi osoitekentässä saajan tietojen perässä. Jos et tiedä, mikä tilaajanumerosi on, lähetä viesti Suomen Lehdistön toimitukselle osoitteeseen [email protected].
 6. Tilauksesi on nyt aktivoitu. Klikkaa raksista yläkulmasta, ja pääset lukemaan näköislehtiä aina yläkulman valikosta kohdasta ”näköislehti”. Voit jatkossa kirjautua Suomen Lehdistön näköislehteen mobiilissa ja selaimella syöttämällä sähköpostisi ja salasanasi. Pääset muuttamaan salasanasi selaimella täällä. Kirjaudu sisään ja mene kohtaan ”käyttäjätilin asetukset”.

 

HUOM: Toimi näin, jos sinulla on jo Lehtiluukun tunnukset

 1. Jos olet lukenut aiemmin näköislehtiä Lehtiluukun palvelussa ja sinulla on Lehtiluukku-tunnukset, pääset syöttämään sähköpostisi ja salasanasi suoraan sovelluksen yläkulman valikosta kohdasta ”kirjautuminen”. Jos olet unohtanut salasanasi, klikkaa linkkiä ”Salasana unohtunut?”.
 2. Kun olet syöttänyt tunnuksen (sähköposti) ja salasanan, klikkaa ”kirjaudu”.
 3. Pääset selaamaan lehtiarkistoa. Ensimmäisellä lukukerralla tarvitset vielä tilaajatunnuksen tilauksen aktivoimiseksi. Klikkaa näköislehden kantta, ”kirjaudu sisään” ja ”aktivoi tilaus”.
 4. Syötä tilaajatunnuksesi. Se on viiden numeron sarja, joka näkyy printtilehtesi osoitekentässä saajan tietojen perässä. Jos et tiedä, mikä tilaajanumerosi on, lähetä viesti Suomen Lehdistön toimitukselle osoitteeseen [email protected].
 5. Tilauksesi on nyt aktivoitu. Klikkaa raksista yläkulmasta, ja pääset lukemaan näköislehtiä aina yläkulman valikosta kohdasta ”näköislehti”. Voit jatkossa kirjautua Suomen Lehdistön näköislehteen mobiilissa ja selaimella syöttämällä sähköpostisi ja salasanasi.